Bashkohuni sot dhe bëhuni një anëtar themelues i Sound Legends. Do të provoni gjithçka që Sound Legends duhet të ofrojë, FALAS për një muaj të tërë!

Ju keni lindur një muzikant. Bëhuni një legjendë.

Merrni muzikën tuaj në nivelin tjetër. Sound Legends është një shërbim muzikor në internet me një suitë të plotë mjetesh dhe burimesh për përdorim të lehtë për të ndihmuar artistët e pavarur të arrijnë statusin legjendar.

Bashkohuni sot dhe bëhuni një anëtar themelues i Sound Legends. Do të provoni gjithçka që Sound Legends duhet të ofrojë, FALAS për një muaj të tërë!

SHPËRNDARJES

Shpërndani muzikën tuaj mbi ofruesit e muzikës digjitale 150, dhe mbaj 100% e honorareve tuaja.

ARTIST I DASHURUAR

Bëhuni një legjendë të shëndoshë Artisti i preferuar dhe merrni njohje globale mbi faqet e internetit të 200.

COPYRIGHT

Shërbimi ynë i copyright Copyright mbron punën tuaj duke e regjistruar atë në Zyrën e të Drejtave të SHBA.

BOTUESE MUSIC

Mblidhni madje më shumë honorare dhe të zbuloni më shumë mundësi me botimin e muzikës.

PROGRAMI AFFILIAL

Bashkohu me programin tonë dhe fitojnë komisionet 20% në shitjet për referime të cilët bëhen anëtarë Sound Legends.

Bashkohuni falas!

Artistët e përzgjedhur në mbarë botën

 • Rrjedh MacPunks
 • Mei Jang
 • Punch Kitty
 • Lou K. Browen
 • Rodrigo Santorino
 • Vato Don Flow
 • Ngrihu poshtë
 • K. foli
 • Tyrone Sweet
 • Shelg
 • Nick Avery
 • Steven Stevenson
Eksploroni artistë të preferuar
Bashkohuni tani falas!